ΤΡΟΠΟΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές εντός Ελλάδος επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής ανάλογα το βάρος και το μέγεθος σύμφωνα με τον παρακάτω πίνακα. Κάθε παραγγελία επιβαρύνεται με κόστος 2€ το οποίο είναι το κόστος αντικαταβολής και αφορά χρέωση της ταχυδρομικής επιχείρησης. Η εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε είναι τα ΕΛΤΑ (Πόρτα - Πόρτα) και η Γενική Ταχυδρομική, με το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής, στην Ελλάδα. Οι χρεώσεις εμφανίζονται στο καλάθι αγορών.

<<πίνακας>>

ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΤΕ;

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας εντός δύο ή τριών εργάσιμων ημερών, από την ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας. Οι παραγγελίες αποστέλλονται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ (Πορτα-Πόρτα) ή Γενική Ταχυδροική και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Το κατάστημα έχει δικαίωμα αλλαγής της εταιρίας αποστολής προκειμένου να πετύχετε το μικρότερο δυνατόν κόστος. Αν ο πελάτης επιθυμεί παρόλα αυτά να χρησιμοποιηθεί συγκεκριμένη εταιρία παρότι το κόστος είναι μεγαλύτερο, τότε ο πελάτης επιβαρύνεται τόσο τα έξοδα μεταφοράς όσο και τα έξοδα αντικαταβολής.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να δείτε το “Status” της παραγγελίας σας μπαίνοντας στο link «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ». Έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε για το πού βρίσκεται το δέμα σας, μέσω του αριθμού φορτωτικής, ο οποίος βρίσκεται αναρτημένος στη σελίδα «Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ».

  • Εγγραφή

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Διαθέτω λογαριασμό
Είσοδος ή Αρχικοποίηση κωδικού